amilo-forum.com

Everything you need to know about Amilo and Lifebook laptops by Fujitsu

Amilo A1360 and Vista

All problems with windows and windows drivers.

Amilo A1360 and Vista

Postby Stevesupra » Thu Mar 22, 2007 1:49 pm

Hi all,
I have just installed Vista 32 bit on my Amilo A1360.
Every thing works except the cpu never runs above 800mhz.
I have tryed installing the xp driver- game over!.
I also tryed setting the power profiles etc, no joy.
Any ideas please!
Stevesupra
 
Posts: 5
Joined: Thu Mar 22, 2007 1:42 pm

Postby aspettl » Thu Mar 22, 2007 5:27 pm

CrystalCPUID supports Vista.

Regards
Aaron
User avatar
aspettl
Site Admin
 
Posts: 1347
Joined: Sat Mar 25, 2006 3:31 pm
Location: Germany
Notebook:
  • Lifebook E8020D

Amilo a1360 and vista

Postby Stevesupra » Fri Mar 23, 2007 3:49 pm

Thanks for the info about crystalCPUID to get my processor working properly.Unfortunately it worked twice and now the pc crashes every time i use it.My be im using it incorrectly.
Stevesupra
 
Posts: 5
Joined: Thu Mar 22, 2007 1:42 pm

Postby aspettl » Sun Mar 25, 2007 12:52 pm

Did you lower the cpu voltages?
Is it possible to boot the system in safe mode? (Press F8 to get a menu when booting.)

Regards
Aaron
User avatar
aspettl
Site Admin
 
Posts: 1347
Joined: Sat Mar 25, 2006 3:31 pm
Location: Germany
Notebook:
  • Lifebook E8020D

Amilo and vista

Postby Stevesupra » Mon Mar 26, 2007 1:58 pm

Hello again,
no, i did not alter the voltages or any other default except the multiplier settings as follows. 4x - 8x and 12x, 200mhz being the base frequency.
This intially work then blue screens and system freezes.
Stevesupra
 
Posts: 5
Joined: Thu Mar 22, 2007 1:42 pm

Postby aspettl » Mon Mar 26, 2007 4:51 pm

And safe mode?

Regards
Aaron
User avatar
aspettl
Site Admin
 
Posts: 1347
Joined: Sat Mar 25, 2006 3:31 pm
Location: Germany
Notebook:
  • Lifebook E8020D

Amilo A1369 Vs Vista

Postby Stevesupra » Tue Mar 27, 2007 11:00 am

First of all thank you for your continued help.
What is the correct way to use this software and does it mean a hack every time i use the laptop?. It obviously is a driver problem generally.
Is there a fix that once installed thats that when done?
Regards
Steve
Stevesupra
 
Posts: 5
Joined: Thu Mar 22, 2007 1:42 pm


Return to Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron