amilo-forum.com

Everything you need to know about Amilo and Lifebook laptops by Fujitsu

BIOS update problem

Problems with mainboard, BIOS, BIOS update, battery, AC adapter.

BIOS update problem

Postby perro » Sun Apr 01, 2007 5:28 pm

Hi guys;

CODE 31 - that's exactly my problem:(
I bought couple days ago an express card device with 2 fire wire ports and 1 USB2.0
well device does not work properly, i thought it's something wrong with device, until i found its FUJI-siemens BIOS error with IQ...or something like that
solution - upgrade bios
I own AMILO M 1437G laptop, and honestly I can't download BIOS from fuji site....?
I tried IE ( my default is Firefox), didn't help.....FUJI website behave quite strange....
maybe it;s my firewall maybe other PC thing...I don't know...:(((
I am musician, I want to create music, not spendind thousend hours digging in dodgy manuals...Ya know what I mean...

PLEASE help me, send ma that bloody BIOS update for 1437G AMILO M
or tell me what to do....


phil
perro
 
Posts: 5
Joined: Sun Apr 01, 2007 3:30 pm
Location: uk

Postby aspettl » Sun Apr 01, 2007 7:24 pm

This is version 1.10C for M1437/M1439 (iso cd-image):
http://support.fujitsu-siemens.com/Down ... F4DCAF55E5

Regards
Aaron
User avatar
aspettl
Site Admin
 
Posts: 1347
Joined: Sat Mar 25, 2006 3:31 pm
Location: Germany
Notebook:
  • Lifebook E8020D

Postby perro » Sun Apr 01, 2007 10:38 pm

aspettl wrote:This is version 1.10C for M1437/M1439 (iso cd-image):
http://support.fujitsu-siemens.com/Down ... F4DCAF55E5

Regards
Aaron


Thanx Bro;)

I appreciate, but would You mind to describe how to use that ISO file??
I can't open it by Alcohol, UltraIso, .....?..any ideas
I tried to burn a bootable CD directly from a NERo....seems not workin as well..

please help.

phil
perro
 
Posts: 5
Joined: Sun Apr 01, 2007 3:30 pm
Location: uk

Postby perro » Sun Apr 01, 2007 10:51 pm

aspettl wrote:This is version 1.10C for M1437/M1439 (iso cd-image):
http://support.fujitsu-siemens.com/Down ... F4DCAF55E5

Regards
Aaron



i've found it ;)..
many thanx.....
it looks like it doesn't solve my problem..:((((
but at last I flashed BIOS.


phil
perro
 
Posts: 5
Joined: Sun Apr 01, 2007 3:30 pm
Location: uk


Return to Mainboard, BIOS, battery

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron