amilo-forum.com

Everything you need to know about Amilo and Lifebook laptops by Fujitsu

AMILO 1437G and Express card real problem.....HELP.please

Problems with mainboard, BIOS, BIOS update, battery, AC adapter.

AMILO 1437G and Express card real problem.....HELP.please

Postby perro » Tue Apr 03, 2007 12:59 pm

Hi guys;

CODE 31...PCI to PCI bridge error.....
I bought a week ago express card STLAB
2 firewire400 ports and
1 USB 2.0
as You know EC supposed to be hotswappable...
Mine is not:(
Interesting thing is USB works fine, but two 1394 ports don't
It does matter when I connet EC.
When I connect it before startUP laptop, it works 50/50 - sometimes machine doesn't boot at all, sometimes boots, and then I have a one firewire port working ....fine??(when unplugged and plugged again windows behave unnatural...and usualy freeze..)
second port doesn't work at all....
when i swap cables it's fine, it's not a port it is commun ication between PC and EC.
When computer is on and I try to connect EC, its always CODE 31 erroe - with PCI to PCI bridge drivers problem.

I don't know is it PC issue or Express Card issue.....
BIOS update - didn't help.:(
and I can't find a solution on the NET...
by the way, guys, Do you know how to send email to fujitsu support???
I can't find it on website....


hope someone can help me...'cause I need these 2 firewire ports very badly....


phil
perro
 
Posts: 5
Joined: Sun Apr 01, 2007 3:30 pm
Location: uk

Re: AMILO 1437G and Express card real problem.....HELP.pleas

Postby aspettl » Tue Apr 03, 2007 8:06 pm

perro wrote:Do you know how to send email to fujitsu support???
I can't find it on website....

You can try technical.support@fujitsu-siemens.com - but I don't know if this address is correct.

Phone: http://support.fujitsu-siemens.com/com/ ... pdesk.html

Your problem:
I suppose there are no newer drivers?

Regards
Aaron
User avatar
aspettl
Site Admin
 
Posts: 1347
Joined: Sat Mar 25, 2006 3:31 pm
Location: Germany
Notebook:
  • Lifebook E8020D

Re: AMILO 1437G and Express card real problem.....HELP.pleas

Postby perro » Tue Apr 03, 2007 10:43 pm

aspettl wrote:
perro wrote:Do you know how to send email to fujitsu support???
I can't find it on website....

You can try technical.support@fujitsu-siemens.com - but I don't know if this address is correct.

Phone: http://support.fujitsu-siemens.com/com/ ... pdesk.html

Your problem:
I suppose there are no newer drivers?

Regards
Aaron


hello AAron:)

there are standard XP drivers.... no drivers at all.....:((((
and I don't know is it device problem or my faulty fuji:)



thanx man
perro
 
Posts: 5
Joined: Sun Apr 01, 2007 3:30 pm
Location: uk


Return to Mainboard, BIOS, battery

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests