amilo-forum.com

Everything you need to know about Amilo and Lifebook laptops by Fujitsu

Amili Si 1520 USB-MIDI Cable Problem Topic is solved

Housing, keyboard/touchpad, sound/mic and everything else that doesn't fit into the other hardware forums.

Amili Si 1520 USB-MIDI Cable Problem

Postby baxbax » Sun Nov 02, 2008 9:39 am

Hi all!

I've got an amilo 1520Si. The problem is with a USB-MIDI interrface . I've got a swissonic USB-MIDI cable. I use it with MIDI keyboard and Guitar MIDI interface. It works fine with my other machine with XP (SP3). But in my notebook it has problems. I plug it in, the notebook recognizes it, and the bubble comes , it works fine. So that is the problem. It does NOT work. I see it in the device dialog as USB soud device so everithing semms to be just fine, but when i want to use it, simply doesn't work. I have no idea whal could be the problem....
I've tried many softwares, other midi devides but it sucks. I've even reinstalled my operating sytem. Does it has anything connected with the integrated sound card problem (needs bugfix for the first time you run XP) ? Or any idea? Please help!
THX
baxbax
 
Posts: 3
Joined: Sun Nov 02, 2008 8:59 am

Re: Amili Si 1520 USB-MIDI Cable Problem  Topic is solved

Postby baxbax » Thu Nov 06, 2008 7:01 am

Solved!

I've tried an external USB hub (4 slots) andt trough this box it works. I don't know the reasons and I don't care :)

HI to ALL!
baxbax
 
Posts: 3
Joined: Sun Nov 02, 2008 8:59 am


Return to Other hardware

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron